És una estratègia comunicativa trencadora, innovadora i divertida que va sobretot dirigida als més petits, però que té una gran acceptació entre totes les edats, ja que tenir un magnífic àlbum personalitzat amb tots els jugadors / es i membres que conformen el club, equip, secció, etc. com els del seu equip de futbol o bàsquet d’elit. És un entranyable record d’aquest moment i d’aquesta temporada per guardar … Veure el tu àlbum de cromos amb els teus companys i entrenadors és una sensació molt agradable en el present, però veure-ho d’aquí a uns anys mirant enrere, probablement sigui una gran experiència de nostàlgia i record de les experiències viscudes. És realitzable per a qualsevol esport podent adaptar dissenys personalitzats.

Cada persona té el seu cromo i el seu espai en l’àlbum, depenent del nombre de participants s’ofereixen àlbums de més o menys fulles. Els jugadors / es podran intercanviar cromos com ho fan als patis de l’escola però sent ells mateixos els protagonistes. En aquest servei Integral Sport Pro pot encarregar-se de la realització de les fotografies o bé ser proporcionades pel mateix club.

Dissenyem l’àlbum de cromos segons la magnitud del teu club oferint diferents formats i diferents possibilitats gràfiques. Cada jugador / a, entrenador / ai si es vol l’equip directiu té el seu propi adhesiu i més cada equip té el seu cromo d’equip, també poden existir adhesius amb el logo del club, fotografies de partits o de les instal·lacions.

Hi ha la possibilitat d’incloure en l’adhesiu el nom del jugador / a, els seus cognoms, la categoria, dorsal del jugador / a, la data de naixement i número de temporades que porta el jugador / a al club. També poden demanar un joc de cromos adhesius addicional per si volen jugar o intercanviar els seus cromos.

5

 

Si el Club vol fer les fotografies aquestes han de ser :

  • Preferentment format JPG o JPEG ( poden servir també format RAW , PNG i TIFF )
  • La resolució de captació desitjada és 4288 x 2848 píxels , i no s’hauria de treballar en una resolució de captació inferior a 2144 x 1424 píxels . Fotografies amb una resolució menor poden no ser vàlides per al procés de producció i disseny .
  • Les fotografies han de realitzar-se sobre un fons llis , pla i d’un únic color ( no s’ha de realitzar sobre fons negre ) . Es recomana realitzar-ho sobre fons blanc o color molt clar evitant que el color de la samarreta o roba coincideixin amb el del fons . És important assegurar-se aquest punt per a poder realitzar una edició òptima de les fotografies que permeti aplicar un fons diferent , dinàmic i divertit .
  •  S’ha d’evitar fer les fotografies amb telèfons mòbils ja que sovint la qualitat no és l’adequada.

– El nom de les fotografies ha de portar el següent format :

Primer hem de determinar quina informació es mostrarà cada cromo , per exemple :

Nom + 1erCognom + Categoria

Sota aquest format el nom de la foto individual seria :

Nombre_1eCognom_Dorsal_Categoría.jpg

Exemple : Pau_Garcia_N º 9_InfantilB.jpg

És molt important que aquesta informació estigui correcta perquè així sortirà al cromo final .

Si el Club decideix que Integral Sport Pro realitzi les fotografies es concretarà un o dos dies de presa de fotografies segons el nombre de jugadors / es. El dia de la sessió fotogràfica han d’acudir tots els jugadors / es, entrenadors / es i equip directiu ( si es requerís ) ja que si s’absenta algú han de fer la fotografia i enviar-la al nostre equip el més aviat possible . El Client decidirà si els jugadors han de sortir equipats específicament o amb algun criteri concret ( roba esportiva , vestits de curt , etc . ) . L’edició d’imatges no contempla la superposició de vestimentes excepte petició expressa ( es valoraria el cost addicional ) .

Si el club disposa de molts equips es concretaran diferents hores i / o dies per citar a tots / es els / les jugadors / es ordenadament per equips , per demanar-los la informació requerida .

Tot i això si es demana que estiguin una mica abans ja que les sessions fotogràfiques poden variar fàcilment . Es prega puntualitat per evitar col · lapses i mantenir un ordre lògic .

albumdecromos@integralsportpro.com

versión-castellano