L’equip d’Integral Sport Pro va tenir el privilegi de participar en tasques de dinamització i  animació de la 6ena. diada Esportiva de Persones amb Diversitat Funcional que va tenir lloc a Santa Coloma el dia 15 de juny.

L’acte ha estat organitzat des de la Taula Sectorial de Persones amb Diversitat Funcional ( TSPDF), aquest any les tretze entitats que conformen la Taula Sectorial la qual està coordinada pel Departament d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència i Adults Vulnerables han comptat amb el suport de diferents entitats de Santa Coloma de Gramenet com és el Club de Futbol Sala Marfil, Club de Basquet Draft o l’Associació Esport i Salut.

2

3

4

5

Integral Sport Pro va ser l’encarregat d’amenitzar l’acte i va comptar amb la lloable presència de Gabi Ribera, speaker del barça, que durant tota la jornada va anar retransmetent tot el que succeïa a les pistes de joc i fora d’aquest.

1

Durant la jornada s’hi van jugar diferents tornejos de Futbol Sala, Bàsquet i altres activitats lúdiques. Entre activitat i activitat es va esmorzar, riure i compartir moments divertits com debats de les jugades, passades o xuts que van acabar en abraçades i somriures.

L’acte va estar ple d’emoció per part de tots els jugadors/es però també de les famílies, de tots els organitzadors i col·laboradors.

6

L’ambient que és va respirar durant tot el matí va ser de germanor i d’esportivitat, i el que més cal remarcar és que vinguessis d’on vinguessis et senties com a casa, tots/es els participants intentaven que et sentissis a gust i fossis un més.  Crec que és paradoxal, plausible i admirable el fet que persones amb risc d’exclusió social hagin estat les més properes, cooperatives e inclusives.

Des de Integral Sport Pro agraïm el tracte rebut i la facilitat a l’hora de treballar.

7