Aquest servei es centra a cobrir activitats esportives com ara tornejos, presentacions, partits, etc. amb la possibilitat de proporcionar al club diferents materials i formats: 7

– Reportatges fotogràfics per a presentacions, esdeveniments esportius, tornejos i competicions, etc. Seguim un senzill procés de treball:

un equipo al servicio del tuyo

  •  Presa d’imatges de l’esdeveniment, amb la possibilitat d’ús de photocall i altres elements orientats a aconseguir el resultat final desitjat.
  •  Mostra de fotografies “in situ”, i a través d’un espai web habilitat on es podran veure i triar les fotos desitjades.
  •  Possibilitat de sol · licitar les fotografies desitjades “in situ” o mitjançant l’espai web habilitat. Possibilitat de pagament online.
  •  Lliurament de fotografies en sobres diferenciats per cada comanda a la persona responsable del club en un breu termini de producció.
  • Opcionalment i si el volum de l’esdeveniment ho justifica, es pot contemplar el revelat instantani de fotografies (es recomana evitar ja que és una opció de producció més cara).

2

– Enregistrament de vídeo, amb la seva corresponent edició i muntatge. Possibilitat de retransmissió d’esdeveniments en directes a través de Youtube.

– Vídeo promocional de club amb animació introductòria, amb possibilitat d’incloure text (careta de vídeo).

– Creació i personalització de Canal de Youtube amb prestacions Premium (cobrament per visites i publicitat de la cadena, retransmissions en directe des del teu propi canal, configuració de la cadena dissenyat a mida del client, etc.)

– Notícia de premsa que recull la informació de l’acte perquè es pugui incloure al web, blog o revista del club o municipi. Incloent material multimèdia com fotos, vídeo, etc.

En aquesta àrea adaptar-nos a les necessitats del client és fonamental per aconseguir els resultats desitjats. Com s’ofereixen múltiples opcions, i en molts casos poden estar relacionades, la contractació de diverses d’aquestes eines ens permet reduir costos i oferir més per menys.

1

Integral Sport Pro ofereix a més, planificar i gestionar l’acte

– Organització general (guió o escaleta), animació, speaker, etc.

– Realització de publicitat per a l’esdeveniment (cartells, flyers, newsletters, vídeos promocionals, etc.)

– Explotació del servei de Bar

Creiem que una bona comunicació, planificació i gestió dels esdeveniments o activitats esportives dota al club de coherència, seguretat, ordre i professionalitat davant el seu propi entorn, a més d’incidir en el bon resultat dels objectius específics per a cada activitat.

Si ja ho fas … t’ajudem a millorar.

Si encara no ho fas … és moment de posar-se mans a l’obra

versión-castellano